Uw partner in relatiegeschenken, promotieartikelen, bedrijfskleding
en kerstpakketten.

Vragen of een persoonlijke offerte?

Bel ons op: 033-453 0800

T-shirts & Tops

Het bedrukken van T-shirts en andere tops zoals polo's of sweaters is al jaren een van de populairste methodes om uw bedrijf of organisatie te promoten. Ze worden dan ook voor verschillende evenementen of doeleinden gebruikt. Denkt u bijvoorbeeld aan bedrijfskleding, promotiekleding voor op een beurs, werkkleding of sponsor- en sportshirts voor een evenement.

Borduren of Bedrukken

Tshirts kunnen over het algemeen zowel bedrukt als borduurd worden. Dit is afhankelijk van het materiaal, maar over het algemeen zijn bijna alle Tshirts en tops op meerdere manieren te bewerken.
Bedrijfskleding wordt over het algemeen vaker borduurd vanwege de duurzaamheid hiervan ten opzichte van bedrukking. daarintegen wordt bij promotiekleding voor beurzen of evenementen minder gelet op kwaliteit. Hierdoor kunt u voordelig Tshirts bestellen en heeft u een promotiemiddel met lage kosten.

Waar nodig is kunnen wij u adviseren over welke drukwijze het beste bij uw doeleinden zal passen, zodat u het beste resultaat krijgt.

Voor vragen of een offerte kunt u telefonisch contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 033- 453 0800. Heeft u liever schriftelijk contact dan kunt u ons mailen op info@hjw-promotions.nl

Back to top