Uw partner in relatiegeschenken, promotieartikelen, bedrijfskleding
en kerstpakketten.

Vragen of een persoonlijke offerte?

Bel ons op: 033-453 0800

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding bedrukken is misschien wel de eenvoudigste manier om uw bedrijf herkenbaar te maken. Uw medewerkers zijn immers het gezicht van uw bedrijf of organisatie. Bij HJW Promotions laat u uw bedrijfskleding met logo of bedrijfsnaam borduren of bedrukken. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen na onze catalogi bekeken te hebben. Wij kunnen u ook bedrijfskleding bieden welke niet in de catalogi beschikbaar zijn, daarvoor kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer 033- 453 0800  of een stuurt u ons een Email naar info@hjw-promotions.nl

Bedrijfskleding is er in vele soorten en maten. Denkt u als aan de verschillende seizoenen voor als u personeel in de buitendienst werkzaam heeft. De meest voorkomende bedrijfskleding is een t shirt of polo shirt met logo en eventueel de naam van uw personeelslid erbij. Zo zijn uw medewerkers herkenbaar, en door de personalisatie ook toegankelijker voor uw klanten.

Afhankelijk van het product zijn de mogelijkheden om te borduren en bedrukken groot. Verschillende posities zijn te bedrukken en bij borduren is bijna elke plaatsing van uw logo mogelijk. 

Voor vragen of een offerte kunt u ons bereiken op 033-453 0800 of via info@hjw-promotions.nl

Kies hier uw gewenste bedrijfskleding catalogus:

   

Back to top