Uw partner in relatiegeschenken, promotieartikelen, bedrijfskleding
en kerstpakketten.

Vragen of een persoonlijke offerte?

Bel ons op: 033-453 0800

Paraplu's

Paraplu's bedrukken

Bedrukte paraplu's ter promotie van uw bedrijf zijn nog steeds een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Paraplu's zijn een uitstekend relatiegeschenk voor uw klanten en zullen met dank gebruikt worden tijdens een regenbui. Paraplu's zijn in allerlei afmetingen en modellen te verkrijgen, zo zijn er bijvoorbeeld golfparaplu's, opvouwbare paraplu's, stormparaplu's, omkeerbare paraplu's en specifieke heren- en damesparaplu's.

De kleur van een paraplu is erg belangrijk voor de zichtbaarheid, en inherent aan de effecten van uw promoties. Toch is de kwaliteit wel de belangrijkste factor bij het bedrukken van paraplu's. Immers is een paraplu die langer meegaat ook langer zichtbaar voor potentiële klanten. Er zijn natuurlijk een hoop verschillende paraplu's, zoals stormparaplu's, reversibele paraplu's, kinderparaplu's, heren- en dames paraplu's en kleinere, vaak telescopische vouw paraplu's. Welke het beste platform biedt voor uw promotie is afhankelijk van uw doelgroep.

Paraplu's zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. U kunt voordelige modellen als relatiegeschenk aan uw klanten schenken of gebruiken als giveaway op evenementen. Zwaardere kwaliteit in stof zal duurzamer zijn dankzij de levensduur en de gebruikte materialen. Zo zit er in een aantal paraplu's die wij leveren een fiberglas frame en baleinen om de stevigheid te waarborgen. Het doek is meestal van polyester of pongee zijde gemaakt, maar kan ook van gerecyclede petflessen zijn. De afmetingen van een model zijn afhankelijk of het een heren- of dames paraplu betreft. Doorgaans zijn ze tussen de 90 en 110 centimeter in doorsnede.

Voor meer informatie of voor een offerte, zijn wij telefonisch bereikbaar op 033-453 0800. U kunt ons ook een Email sturen naar info@hjw-promotions.nl

Artikelen 1 tot 12 van 363

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 363

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top