Uw partner in relatiegeschenken, promotieartikelen, bedrijfskleding
en kerstpakketten.

Vragen of een persoonlijke offerte?

Bel ons op: 033-453 0800

Outdoor

Bent u een buitenmens? Dan kunt u terecht bij HJW-promotions voor allerlei outdoor producten. Wij kunnen multi-tools, zakmessen, kompassen, zonnebrillen, verrekijkers, zaklampen en alles wat je nodig hebt voor een picnic of camping leveren met opdruk. Deze niet allerdaagse producten had u misschien niet aan gedacht bij relatiegeschenken of promotieartikelen.

Bedrukte paraplu’s ter promotie van uw bedrijf zijn nog steeds een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Paraplu’s zijn een uitstekend relatiegeschenk voor uw klanten en zullen met dank gebruikt worden tijdens een regenbui. Paraplu’s zijn in allerlei afmetingen en modellen te verkrijgen, zo zijn er bijvoorbeeld golfparaplu’s, opvouwbare paraplu’s, stormparaplu’s, omkeerbare paraplu’s en specifieke heren- en damesparaplu’s.

Autoaccessoires zoals autoladers met usb-poorten of zelfs met stekkers voor uw telefoon of tablet, navigatie- of telefoonhouders zijn ook te bedrukken. Bijvoorbeeld ijskrabbers met uw bedrijfslogo als opdruk kan gebruikt worden als promotieartikel in de wintermaanden.

Voor vragen of een offerte kunt u ons bereiken op 033-4530800 of via info@hjw-promotions.nl

Back to top