Maakt u zich zorgen of u bekeken wordt via de webcam? ook als u zich geen zorgen maakt kunt u uw webcam afdekken met een handige webcamcover. Al langere tijd bestaat er deze prachtige oplossing, de webcam cover valt door het ontwerp nauwlijks op. Dit is een voordeel, maar wist u dat het ook de mogelijkheid biedt voor een beetje promotie? De webcamcover beschermd uw medewerkers of relaties om bekeken te worden via de webcams.

webcam cover

Dankzij het schuifje kan de webcam nog steeds gebruikt worden als u een videogesprek wilt voeren. Na het gesprek kunt u de webcam gewoon weer afdekken. Er is voldoende ruimte voor bedrukking zodat het logo van uw organisatie goed zichtbaar is. Webcam covers beschadigen uw laptop of smartphone niet. Vanwege het platte design kunt u het deksel van de laptop goed sluiten, en de webcam blijft ook onbeschadigd. De webcam cover is een buitengewoon mooie kans om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd de veiligheid en privacy van uw medewerkers of relaties te waarborgen.

Voor het aanvragen van een offerte, of vragen over de mogelijkheden van webcam covers, neemt u contact met ons op via 033 453 0800 of stuur een E-mail naar info@hjw-promotions.nl

Wilt u meer weten over webcam covers en vele andere producten? Schrijf u dan in voor onze direct mail.