custom made bluetooth speakerBluetooth speakers komen er in allerlei varianten, en prijsklassen, meestal word er bij een dergelijk elektrisch apparaat gezegd; "hoe hoger de prijs, des te beter de kwaliteit". Nu is dat tegenwoordig niet altijd meer van toepassing, of van belang. Want niet iedereen hoeft zijn muziek voluit te draaien op speakers met een vermogen van 200 Watt. Zeker niet in de achtertuin met slechts wat achtergrondmuziek of muziek op een lager volume horen de meeste mensen het verschil niet. Dus waarom zou je dan zoveel geld uitgeven?

Uitvoeringen en custom made speakers

Je ziet regelmatig dezelfde speakers langskomen die met een logo of bedrijfsnaam bedrukt zijn. Deze standaard speakers werken voldoende naar behoren, maar springen er niet uit qua uiterlijk. Dat is jammer, een gemiste kans zelfs, want als het gaat om promotionele producten wilt u natuurlijk wél opvallen. Onze custom made bluetooth speakers kunnen in principe in elke vorm gefabriceerd worden.

Custom made speakers

bluetooth speaker

U kunt uw eigen vorm ontwerpen voor draadloze speakers en deze zijn bij ons vanaf slechts 100 stuks te bestellen! De bluetooth verbinding heeft een effectieve afstand tot 10 meter met het gekoppelde apparaat. Onze speakers spelen tot 3 uur lang muziek af, zijn gemaakt van pvc, en worden met een oplaadkabel meegeleverd. Voor meer technische details kunt u contact opnemen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze uitgelichte producten, en andere berichten middels een nieuwsbrief? Dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

* indicates required