Uw partner in relatiegeschenken, promotieartikelen, bedrijfskleding en kerstpakketten.

Vragen? Bel ons:

033-4530800

Pennen & Balpennen

Pennen & balpennen bedrukken

De makkelijkste manier om uw organisatie te promoten is via schrijfwaren zoals Pennen & Balpennen. Deze worden ondanks de digitalisering nog veelvoudig gebruikt. De populariteit van pennen bedrukken is te danken aan dat het een voordelig product is. Pennen zijn ook voordelige promotieartikelen om weg te geven. Door het aanbod van verschillende modellen en de personalisatie mogelijkheden blijft de pen een populair relatiegeschenk.

Pennen & Balpennen zijn verkrijgbaar met diverse details. Zoals klik- of draaipennen, met plastic of metalen clip. Deze details maken dat een pen kwaliteit uitstraalt. Dit is van belang omdat Pennen namelijk makkelijk weggegooid worden. Vind u het belangrijk dat uw organisatie als een sterk merk overkomt? Dan is de uitstraling van uw pen van belang. U kunt eenvoudige pennen als voordelig promotieartikel op evenementen gebruiken, maar voor uw directe klanten is kwaliteit belangrijk.

Kijkt u op onze webshop voor meer informatie. U kunt ons ook bellen op 033-453 0800 of stuur een Email naar info@hjw-promotions.nl

Artikelen 1 tot 12 van 1072

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Papermate balpen

  Papermate balpen

  vanaf € 0,07
  zonder bewerking
 • Kunststof mini balpen

  Kunststof mini balpen

  vanaf € 0,07
  zonder bewerking
 • Plastic Papermate Vergo balpen

  Plastic Papermate Vergo balpen

  vanaf € 0,08
  zonder bewerking

Artikelen 1 tot 12 van 1072

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Back to top